Svenska smultronställen i Hamburg

Sverige fans och entusiaster har nu möjlighet att uppleva Sverige i Hamburg. Många svenska företag har etablerat sig de senaste åren i Hamburg.

Direkt från tryckpressarna finns det nu en folder ”Schweden erleben in Hamburg” som gör det lätt för hamburgarna att hitta till svenska smultronställen kring husknuten. Man behöver inte alltid resa till Sverige för att kunna dyka in i svensk livsstil, för att njuta av svensk mat och dryck, för att köra svenska bilar, bädda sig i svenska sängar, klä sig i svenska kläder, träna i svensk utrustning eller inrätta sitt hem i klassisk svensk stil. Till och med hundar och katter kan profitera av svenska kvalitetsprodukter – och för den som längtar efter svensk sommarstämning kan lära sig dansa svenskt…

Foldern finns att få på deltagande företag som Auto Nova, Bozita, Isabel Edvardsson – DIE Tanzschule, Granit, Hästens, Indiska, Johanson Design, Karlsons, Frau Larsson, Mackmyra Svensk Whisky, Scandic Hamburg Emporio, Svenska Gustaf Adolfskyrkan, Schwedenstil, stadium, Stenströms och Svenska Intensiv.

Eller kontakta helt enkelt SveTys – Intercultural Management (info@svetys.net) och så kommer du att få foldern i posten.

Go back

News